Afbeelding
Foto: Pixabay.

Gezellig bridgen

donderdag 7 oktober 2021 13:30 tot woensdag 4 oktober 0:00

Heeft u een vrije donderdagmiddag en houdt u van bridgen? Meld u dan aan voor een gezellige bridge-middag in het AVOH-gebouw op het volgende adres: Energieweg 5 1271 EC Huizen Daar zitten leuke mensen op u te wachten om maximaal 20 spelletjes te spelen Om even rust te nemen is er een pauze voor een praatje en een drankje. We hebben daarvoor een gezellig zitje met bank, stoelen en tafel. Bent u bang dat u niet goed genoeg bent? Geen nood, het niveau ligt bij ons echt niet hoog en we spelen nooit ‘met het mes op tafel’. En er is altijd wel iemand die u zelfs tijdens het spelen met raad en daad terzijde wil staan. Wilt u het eerst eens aan zien, kom gerust eens op een donderdagmiddag kijken. Graag tot ziens! We beginnen om 13:30 uur en zijn klaar voor 17:00 U kunt zich aanmelden bij: Léonne Heines: 035-5268882 of 06-4317820 leonne.heines@xs4all.nl

Locatie