Meer Bewegen voor Ouderen gymgroep
Meer Bewegen voor Ouderen gymgroep Foto: Froukje van 't Hoff

MBvO 60+ gym les

vrijdag 16 september 2022 11:00 tot vrijdag 30 juni 12:00

In het wijkcentrum ‘t Holleblok is er op de vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur een Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) Gymles. We doen diverse oefeningen zittend en staand. We oefenen o.a. op balans, kracht. Maar het belangrijkste is dat we op maat de oefeningen aanbieden. Iedereen doet wat haalbaar voor hem of haar is. De beweegactiviteiten, die we wij doen, zijn vaak met materialen, zoals een bal en/of een parachute. Het doel is om voornamelijk de huidige vitaliteit en gezondheid zo lang mogelijk te behouden door middel van met plezier met elkaar in beweging te zijn. Na de les drinken we wat in de kantine gezellig samen. U bent van harte welkom voor een gratis proefles. Onze docente Froukje van ’t Hoff heet jullie van harte welkom. Voor meer informatie bel: 06-34110723.

Locatie