Bezoekers en vrijwilligers in gesprek
Bezoekers en vrijwilligers in gesprek Foto:

Taalcafe

vrijdag 2 september 2022 13:30 tot vrijdag 21 juli 15:00

Wil je beter Nederlands spreken . Dan ben je heel WELKOM in ons TAALCAFÉ !.Wil je anderstaligen helpen om beter Nederlands te spreken ? Zoek je een invulling als vrijwilliger , die je veel voldoening geeft ? Ook dan ben je heel WELKOM in ons TAALCAFÉ ! WAAR? Bibliotheek, Plein 200 nr.1, Huizen WANNEER ? Elke VRIJDAGMIDDAG HOE LAAT ? Van 13.30 uur tot 15.00 uur. Zónder afspraak en GRATIS ! De Bibliotheek Plein 2000 nr 1 stelt ruimte beschikbaar, op de 1e verdieping boven in de huiskamer. UITGANGSPUNT: Kennismaken, je thuis voelen in Huizen; HET BEGINT MET TAAL Vrijwilligers geven geen les, maar gaan in gesprek met Bezoekers en helpen waar ze kunnen met het verbeteren van hun taalvaardigheid. Met bv. spelletjes, leesmaterialen uit het NLplein, of wat bezoekers zelf meenemen met vragen. De nadruk ligt op HET PRATEN in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee erbij. Kom gewoon een keertje kijken !! En zie hoe bezoekers en vrijwilligers genieten van de gesprekken. informatie; www.gildegooinoord.nl/SamenSpraak Info; 035-5257410 = klantenservice bibliotheek Huizen

Locatie