Portret van een grijze zeehond
Portret van een grijze zeehond Foto: Liset van den Hoek

Vervolg fotocursus

dinsdag 10 oktober 2023 20:00 tot dinsdag 16 januari 22:00

Heb je de basisprincipes van fotografie al onder de knie en ben je klaar om je horizon te verbreden? Wil je je fotografie naar een hoger niveau brengen? Ga op ontdekkingsreis door de diverse stijlen van fotografie. Zoals onder ander landschapsfotografie, macro en avond-en nachtfotografie.

Deel je passie met gelijkgestemde medecursisten. Het is niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend om elkaars vooruitgang te zien en ideeën uit te wisselen. Een fotocursus is de perfecte stok achter de deur om jezelf uit te dagen en actief te blijven met fotograferen. Mis deze kans niet om je fotografievaardigheden te verbeteren en nieuwe vaardigheden te leren. Schrijf je in op de website www.vialiset.nl en ik zie je graag op de eerste dag van de cursus!

Locatie