Schilderij of foto?
Schilderij of foto? Foto: Liset van den Hoek

Creatieve fotocursus

woensdag 18 oktober 2023 20:00 tot woensdag 17 januari 22:00

Ben jij een gepassioneerde fotograaf die meer wilt dan de standaard kiekjes? Ontdek je creativiteit achter de lens. Je geheugen barst van de beelden die je herkent. Maar hoe voorkom je dat je steeds dezelfde soort foto’s maakt? Leer hoe je elementen in je omgeving op een frisse manier kunt interpreteren en vastleggen. Ontdek een scala aan technieken en hulpmiddelen die je kunnen helpen om creatievere foto’s te maken. Grijp deze kans om je fotografische repertoire uit te breiden. Ontdek jouw creativiteit! Deel je passie met gelijkgestemde medecursisten. Het is niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend om elkaars vooruitgang te zien en ideeën uit te wisselen. Een fotocursus is de perfecte stok achter de deur om jezelf uit te dagen en actief te blijven met fotograferen. Mis deze kans niet om je fotografievaardigheden te verbeteren en nieuwe vaardigheden te leren. Schrijf je in op de website en ik zie je graag op de eerste dag van de cursus! Voor verdere informatie, prijs en data, check de website www,vialiset.nl! 

Locatie