Zijnmetwatis.nl
Zijnmetwatis.nl Foto: Pixaby

Qi gong op de hei

maandag 20 november 2023 8:45 tot maandag 18 december 0:00

Voor innerlijke kracht, balans en hernieuwde energie.
Deze vorm van qi gong heet Hui Chun Gong en betekent ‘de terugkeer van de lente’. Het zijn langzame, vloeiende bewegingen die precies doordacht zijn en zeer effectief en toch opvallend eenvoudig te leren. Hui Chun Gong versterkt de levensenergie, de organen en het immuunsysteem. Het houdt het lichaam soepel en brengt balans en ontspanning in lichaam en geest. Kom je ook buiten op de hei deze meditatieve, energetische bewegingen ervaren? Na ongeveer 12 lessen beheers je de basis zodat je daarna zelfstandig nieuwe energie op kan doen. Elke maandagochtend van 8.45-9.30 uur op een mooie plek op de hei, omgeven door bomen, nabij Heidezicht in Bussum. Docente: Akasha van den Berg. Voor meer informatie, locatie en opgave bel /app: 06-38261399 Zie ook: www.zijnmetwatis.nl

Locatie