Alle informatie over de Derde Helft
Alle informatie over de Derde Helft Foto: Jur Maatman (buurtsportcoach

De Derde Helft BEL

dinsdag 21 november 2023 9:30 tot zondag 31 december 0:00

Iedere dinsdag kunnen ouderen uit Blaricum, Eemnes en Laren bij SV Laren ’99 meedoen aan diverse activiteiten binnen De Derde Helft zoals; biljarten, wandelen, jeu de boules, fietsen, klaverjassen, walking football en bordspelletjes. De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, SV Laren ’99, Versa Welzijn en Sportief en gezond BEL voor mensen die actief in het leven staan en heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. Iedereen is bij SV Laren ’99 van harte welkom om elkaar vrijblijvend te ontmoeten en mee te doen met activiteiten die georganiseerd worden door de vrijwilligers. SV Laren ’99 stelt haar deuren op elke dinsdagochtend open van 9:30 tot 12:00 uur aan de Schuilkerkpad 2 in Laren. Inloop met koffie en thee 10.00 uur - Start activiteiten 12.00 uur - Afsluiting met lunch die hier gebruik van maakt 

U kunt op dinsdagmorgen binnenlopen of wilt u meer informatie ga dan naar www.svlaren99.nl/1216/dederdehelft/ of stuur een mail naar dederdehelftbel@svlaren99.nl

Zie ook onze facebookpagina de Derde helft voor info!

Locatie