Afbeelding
Foto: uitgever Boom vrij te gebruiken voor publiciteit

Zingeven aan je levenstijd

dinsdag 21 november 2023 20:00 tot 22:00

Om de rollen van ouder verzorger en opvoeder te combineren met een professionele carrière helpt het om goed georganiseerd, flexibel en ontspannen in het leven te staan. Hoe stel je doelen en prioriteiten? Hoe gebruikte jouw energie optimaal? Hoe krijg je een goede balans tussen je werk en privé leven? Ineke Kievit was als socioloog eerst als docent en later in het bedrijfsleven werkzaam. Samen met haar man had zij daarbij de zorg voor twee kinderen. Al snel werd haar duidelijk hoe lastig het is de eigen ambities te combineren met het gezinsleven. Dat werd de aanleiding voor haar eerste boek: Effectief tijdbeheer, zingeven aan de tijd van je leven. Het werd een bestseller die inmiddels de derde druk beleefde en ook in Duits werd vertaald. Daarnaast schreef ze twee boeken over haar eigen roots: De Zuster van mijn Moeder en een boek over het onderduikkindje dat door haar grootouders werd opgenomen: De Papegaaien van Moshe, dat ook in een het Engelse vertaling verscheen.Ineke Kiviet- Broeze werd geboren in Steenwijk in 1948 en verhuisde met haar ouders naar Huizen net voor haar tiende verjaardag. Na haar schooljaren aan het gymnasium in Hilversum studeerde zij in 1972 af als organisatiesocioloog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ze volgde daarbij extra vakken organisatiepsychologie en economie. Na een internationale carrière werkzaam te zijn geweest als coach en organisatieadviseur, is zij nog steeds actief als coach, schrijver en met het geven van lezingen. Aanmelden via www.cciv.nl Telefonisch 06-25142869.

Locatie