Dutch Swing College Band & Gospel Divas
Dutch Swing College Band & Gospel Divas Foto: Roy Beusker

Swinging Gospel Christmas

woensdag 13 december 2023 20:30 tot 22:30

Dutch Swing College Band met A Swinging Gospel Christmas

Muzikaal vuurwerk van de Dutch Swing College Band en de Gospel Divas in een uniek avondvullend kerstprogramma.

It’s Christmas Time In New Orleans!

Nederlands toonaangevende en bekendste jazzorkest, de Dutch Swing College Band brengt samen met de zangeressen van de Gospel Divas een uniek avondvullend kerstprogramma. Kerstklassiekers als Go Tell It On The Mountain, Winter Wonderland, Jingle Bells en White Christmas wordt nieuw leven ingeblazen met swingende, traditionele jazzinterpretaties.

De Gospel Divas Sylvana, Lara en Dewi voegen geheel in de stijl van Mahalia Jackson en Aretha Franklin een extra dimensie toe aan de Dutch Swing College Band. Zo ontstaat een unieke combinatie van traditionele jazz, gospel en soulmuziek, gespeeld in de onmiskenbare Dutch Swing College sound.

Kerst was nog nooit zo swingend!

De Dutch Swing College Band staat met zijn unieke eigen geluid al heel lang borg voor de professionele uitvoering van klassieke jazzmuziek op wereldniveau.

Locatie