Willem Glaudemans
Willem Glaudemans Foto: LS

Lezing op zielenreis

zondag 17 december 2023 15:00 tot 17:00

Een interactieve lezing van auteur, coach en trainer Willem Glaudemans neemt de deelnemers mee op zielenreis.

Willem Glaudemans neemt de deelnemers mee op zielenreis. Op basis van zijn ‘Boek van het Eeuwige leven - Een cursus in sterven’ beschrijft hij deze reis. Hoe de ziel, nadat zij uit het lichaam is vertrokken, een reis maakt door de verschillende lichtsferen. Hij baseert zijn verhaal op bijna dood-ervaringen, oude culturele overleveringen, mystieke en esoterische geschriften, modern wetenschappelijk bewustzijnsonderzoek, hypnotherapie, uittredingservaringen en innerlijk weten.

De interactieve lezing is bedoeld voor belangstellenden en Weespers die kort of langer geleden een verlies hebben meegemaakt. De lezing is ook interessant voor mensen die met ouderen werken. Stervensbegeleiders, geestelijk begeleiders en hospicemedewerkers zijn dan ook van harte welkom.

Willem Glaudemans studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utrecht. Hij werd bekend als medevertaler van de gnostische en vroegchristelijke teksten (de ‘Nag Hammadi-Geschriften’) en als eindredacteur van de Nederlandse editie van ‘Een cursus in wonderen’. Al van jongs af aan was hij nieuwsgierig naar het leven na de dood. Twee trainingen bij Elisabeth Kübler-Ross over ‘Life, Death and Transition’ hebben zijn leven ingrijpend veranderd. Glaudemans geeft lezingen, trainingen en persoonlijke begeleiding. Meer informatie: www.willemglaudemans.nl.

Locatie