Willem Glaudemans
Willem Glaudemans Foto: Willem Glaudemans

Willem Glaudemans - Wesopa

zondag 17 december 2023 15:00 tot 17:00

Wat gebeurt er met de ziel na de dood? Op basis van zijn ‘Boek van het Eeuwige leven - Een cursus in sterven’ beschrijft auteur, coach en trainer Willem Glaudemans deze reis. Hoe de ziel, nadat zij uit het lichaam is vertrokken, een reis maakt door de verschillende lichtsferen. Glaudemans baseert zijn verhaal op bijna dood-ervaringen, oude culturele overleveringen, mystieke en esoterische geschriften, modern wetenschappelijk bewustzijnsonderzoek, hypnotherapie, uittredingservaringen en innerlijk weten. De lezing is voor nabestaanden, belangstellenden, hospicemedewerkers, stervensbegeleiders etc. Deze interactieve lezing is een initiatief van Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten en City of Wesopa. Als uitvaartbegeleider ervaart Monique dagelijks dat veel mensen nieuwsgierig zijn naar wat ons in het ‘hiernamaals’ te wachten staat. Glaudemans meent dat we in onze samenleving de ‘kunst van het sterven’ zijn kwijtgeraakt: “Doordat we niet weten wat er hierna is, bereiden we ons er niet op voor.” Zijn boek is dan ook een reisgids voor gene zijde. Want weten wat er hierna is, heeft een zuiverende invloed op hoe je nú leeft; daarnaast geeft het troost aan nabestaanden. Voor nadere informatie en reserveren a € 8,00: https://inmemoriamuitvaarten.nl/activiteiten/. Vol = vol!

Locatie