Eindejaars cityquiz 2023
Eindejaars cityquiz 2023 Foto: City of Wesopa

Eindejaarsquiz 2023

vrijdag 29 december 2023 20:15 tot 23:00

Wie mag met de beker naar huis?

Op 29 december buigen de quizteams zich over belangrijke en minder belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Vanaf 20.00 staat de City of Wesopa in het teken van de grote-dit-was-2023-quiz. Hoe zat het met die weerrecords? Wat was de WK tijd van Femke Bol? Waarom trad kabinet Rutte IV af? Hoe hoog was de prijs voor elektriciteit in januari? Allemaal vragen die waarschijnlijk niet worden gesteld, maar wel helpen in de voorbereiding. De eindejaarsquiz is een geschikt moment om samen het jaar 2023 de revue te laten passeren. Met de spanning zit het wel goed, er zijn veel prijzen te winnen. Welk team mag met de beker en de mooiste prijs naar huis? En gezellig wordt het ook vast dankzij de drankjes en hapjes. 

De grote-dit-was-2023-quiz wordt gepresenteerd door Henk van der Horst en Mark Franken. 

Zij zorgen er samen met René van Veen voor dat dit een home-made Cityquiz productie wordt. 

Schrijf je team in bij cityquiz@wesopa.nl. € 25,- per team.

Locatie