Formulieren Inloopspreekuur Humanitas, elke vrijdag van 14-16 uur

vrijdag 8 december 2023 14:00 tot zaterdag 20 juli 0:00

Het Formulieren Inloopspreekuur biedt directe hulp bij vragen over geldzaken. Vrijwilligers van Humanitas helpen je om weer overzicht te krijgen in je administratie. Tijdens het Formulieren Inloopspreekuur ga je met een vrijwilliger aan de slag om je financiële vraag te beantwoorden. Het kan o.a. gaan over het aanvragen van een DigiD, toeslagen, belastingen of een lastig formulier. Samen gaan jullie na wat je nodig hebt en zo zorgen jullie ervoor dat je zelf weer verder kunt. Veel mensen voelen zich hierna al enorm geholpen. Dat geldt vast ook voor jou! Loop zonder afspraak binnen bij het Formulieren Inloopspreekuur elke vrijdag van 14-16 uur uur. Locatie: Bibliotheek Huizen, Plein 2000 1, 1271 KK Huizen

Locatie