meisje
meisje Foto: vereniging biodanza

Leven vanuit Essentie

zondag 12 maart 2023 13:00 tot zondag 14 januari 17:30

Jaartraining Leven vanuit Essentie. Een helende reis naar het leven in jezelf. 2023 Wil jij: Het leven vieren Jezelf blijven ontwikkelen In je kracht staan Innerlijke stabiliteit trainen Vitaal blijven Loslaten wat losgelaten mag worden Van overleven naar leven Je levenslust weer laten stromen Je onschuld een plek geven in je eigen veiligheid En dat allemaal zonder drama? zonder diep te gaan graven naar het verleden, maar inzichten en handvatten uit de positieve psychologie die de weg vrij maken voor je levensenergie. Als we dit in onszelf helen, heeft dit een positieve invloed op de wereld om ons heen. Wat gaan we doen? De jaartraining bestaat uit 6 bijeenkomsten. De overlevingspatronen die we in de loop van ons leven hebben opgebouwd, bedekken vaak onze levenslust, energie gaat vast zitten, we houden ons onterecht in. In plaats van dat we ons volledige potentieel benutten, kunnen we blijven hangen in oude patronen waardoor levensenergie ophoopt. In deze jaartraining gaan we ons weer verbinden met het leven dat in ons en door ons heen wil stromen. Het kind dat we ooit waren, heeft volop onschuld, levenslust en zin in het leven. Door de ervaringen die dat kind heeft meegemaakt tijdens het opgroeien, passen we ons gedrag aan. We hebben behoefte aan authenticiteit en sociale contacten. Kijk op de website voor de aanvullende informatie: www.biodanzametmarlie.nl/events

Locatie