Bowls

vrijdag 26 mei 10:15 - 13:30

BOWLS IS ‘N UIT ENGELAND OVERGEWAAIDE BAL SPORT. GÉÉN OUWE MENSEN SPORT, MAAR ‘N SPORTBELEVING VOOR ALLE LEEFTIJDEN IN ‘N PRETTIGE, NIET GEHAASTE AMBIANCE. WIJ SPELEN IN HET MOOIE “HUIS VAN EEMNES” OP ALLE VRIJDAGEN VAN 10.15 TOT 13.30 UUR. OPBOUWEN, SPEELKLAAR MAKEN VAN DE SPORTHAL, DOEN DE LEDEN GEZAMENLIJK , EN NA AFLOOP IS HET MET ELKAAR OPRUIMEN. DE NEDERLANDS KAMPIOEN WIM VAN BELZEN, GELAUWERD IN ENGELAND EN AUSTRALIË, LEERT U HÉÉL GRAAG DE EERSTE KNEEPJES VAN DEZE REUSACHTIG ONTSPANNEN SPORT. KOMT U EENS KIJKEN EN LAAT U VERRASSEN DOOR DE VEELZIJDIGHEID VAN DEZE SPORT . BOWLS WORDT GESPEELD OP ‘N MAT VAN 35 METER LANG EN 4.5 METER BREED, MEN LOOPT AL MET AL ‘N BEHOORLIJK AANTAL METERS EN MOET DOOR DE KNIEËN OM DE BOWLS TE ROLLEN EN WEER OP TE RAPEN, DUS BEWEGING GENOEG. DE SPELERS WISSELEN PER SPEELTIJD STEEDS VAN KANT EN LOPEN DUS ‘N BEHOORLIJK AANTAL METERS. MAAR KOM GEWOON ‘N KEER KIJKEN EN LAAT U VERRASSEN EN OVERTUIGEN VAN DEZE GEWELDIGE SPORT. IK ZOU BIJNA ZEGGEN ,,,,,,TOT VRIJDAG !!!!

Locatie