Afbeelding
Foto: FamFam

FamFam on Tour bij Brinkhuis Laren

vrijdag 26 mei 2023 10:00 tot 12:00

FamFam on Tour bij Brinkhuis Laren

Geef kinderspullen een nieuw leven: inleveren bij Brinkhuis Laren op 26/5

Op vrijdag 26 mei krijgen jullie de kans om baby- en kinderspullen die niet meer gebruikt worden een tweede leven te geven. Op die dag organiseren we namelijk een inleveractie, waarbij jullie kwalitatieve kinderspullen kunnen inbrengen die vervolgens verkocht worden door FamFam.

Heb je thuis nog mooie kinderkleding, speelgoed, kinderwagens ect waarvan de kwaliteit nog goed is en die niet meer gebruikt worden, breng ze in! Jij hoeft verder niets te doen en ontvangt de helft als het verkocht is.

FamFam zal aanwezig zijn om de spullen te checken en in te nemen. Daarna fotograferen ze het en wordt het op www.famfam.nl/gooi geplaatst om te verkopen, zodat er iemand anders in de buurt weer plezier van kan hebben.

Wanneer:

De inleveractie vindt plaats op vrijdag 26 mei van 10.00-12.00 uur.

Waar:

Brinkhuis in de Coeswaerde Zaal (achter)

Wat kan je inbrengen:

Alles moet in ‘zo goed als nieuw’ staat zijn en het originele aankoopbedrag boven de €20,-

- Baby- en kinderkleding

- Speelgoed

- Kinderwagens / buggy’s

- Stepjes en loopfietsen

- Stokke Tripp Trapp stoelen & accessoires

Heb je vragen, kijk dan op de website www.famfam.nl/verkoopt of stuur een mail naar angela@famfam.nl

Locatie