Globe Piano Podium
Globe Piano Podium Foto: Globe

Globe Piano Podium

vrijdag 26 mei 2023 19:30 t/m 21:30

Op vrijdag 26 mei organiseert Globe CKC een ‘Piano Podium’ in Studio 1. De gehele pianoafdeling van Globe CKC (licht en klassiek) geeft een spetterend en afwisselend concert voor jong en oud. Van klassiek tot jazz, van pop tot tango. Solo piano, maar ook ‘quatre-mains’, zangbegeleiding en duetten met andere instrumenten. Zowel docenten als studenten geven acte de présence op een zo hoog mogelijk niveau. Daarnaast zal er tijdens het concert een korte openbare les gegeven worden aan een leerling van Globe CKC. Luister mee hoe de pianomuziek van de student zich in korte tijd ontwikkelt tijdens deze masterclass en geniet van het resultaat. Tot slot mag iedereen deze avond meedoen aan de muzikale quiz onder leiding van ‘muzikaal spreker’ Nicolaas Duin, die de avond ook presenteert. Reserveer snel je (gratis) kaarten om verzekerd te zijn van een plekje.

Locatie