Dameskoor vergeet je verdriet.
Dameskoor vergeet je verdriet. Foto: Pixabay

Koor De Lofstem

vrijdag 26 mei 2023 14:30 tot vrijdag 21 juli 0:00

Chr. Seniorenkoor “De Lofstem” oefent op vrijdagmiddag mooie geestelijke liederen om deze te laten horen in o.a. Kerkdiensten, Seniorenbijeenkomsten en Verzorgingshuizen. Vaak rond de feestdagen, maar ook op “gewone”zondagen. Houdt u ook zo van zingen, gaat uw voorkeur uit naar het geestelijk lied en bent u 55-plusser? Dan bent u van harte welkom om te komen zingen bij De Lofstem. De liederen worden meerstemmig gezongen en ingestudeerd onder de bezielende leiding van Margreet Veerman. Misschien denkt u: “Ik ben al op leeftijd en mijn stem klinkt niet meer zoals het geweest is”. Dat is geen probleem. Tijdens de repetitie leert de dirigente hoe we onze stem optimaal kunnen gebruiken zodat we samen mooie liederen kunnen zingen zoals “De heilige stad”, “Abba Vader” of “O, wat een dag”. Natuurlijk verwachten we wel dat u zoveel mogelijk op de repetities aanwezig bent en dat u instaat bent om de juiste melodie te zingen. Bent u geïnteresseerd, kom dan eens luisteren of meezingen tijdens een repetitie. De Lofstem repeteert elke vrijdagmiddag van 14.30 uur tot 16.15 uur in De Nieuwe Kerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar tel. 035-5263613.

Locatie