Moussa Mahyu
Moussa Mahyu Foto: Onbekend

Versa Welzijn presenteert - Moussa’s levensverhaal

vrijdag 26 mei 2023 20:30 t/m 22:30

Kom luisteren naar het levensverhaal van Moussa, die als 17-jarige jongen verhuisde van Marokko naar Weesp en hier al zijn dromen waarmaakte.

Moussa (36), opgegroeid in Marokko, is op 17-jarige leeftijd in Weesp komen wonen. Moussa heeft zich uit een kansarme positie naar een kansrijke positie weten te vechten. Van een ezel naar een Landrover, van geen onderwijs naar een boekenwurm en van tasjesverkoper op de markt in Nador naar ondernemer in vastgoed in heel Nederland.

Moussa heeft zijn dromen waar kunnen maken en is hard op weg om zijn grootste droom ook te realiseren. Hoe heeft hij dit gedaan? Was dit puur geluk? Is het hem aan komen waaien? Wat dit voorbestemd? Wat heeft hij meegemaakt? Welke keuzes heeft Moussa gemaakt en vooral: welke lessen heeft hij hieruit getrokken? Hier hopen wij achter te komen door in Wesopa met Moussa in gesprek te gaan.

Het jongerenwerk van Versa Welzijn presenteert deze avond rondom het levensverhaal van Moussa en heet alle Weespers van harte welkom om naar het verhaal van Moussa te luisteren, hem vragen te stellen en je te laten inspireren. Het belooft een enerverende avond te worden voor jong en oud!

Presentatie: Azzaddine Echarkaoui (Versa Welzijn)

Gastspreker: Moussa Mahyu

Locatie