Electric Circus
Electric Circus Foto: Electric Circus

Weespers aan de wand

vrijdag 26 mei 2023 16:30 t/m maandag 29 mei 20:00

In het pinksterweekend organiseren wij de 26ste editie van de kunstmanifestatie Weespers aan de wand. Van vrijdag 26 mei t/m maandag 29 mei zullen de kunstenaars hun werk aan het publiek tonen. Met dit jaar als gast aan de wand in de Van Houtenkerk: Electric Circus. Wij zijn trots hun werk dit jaar in Weesp te mogen tonen. De kerk is om 15.30 uur open voor genodigden. De officiële opening van de 26ste editie zal Jan van der Does om 16.00 uur voor zijn rekening nemen. Vanaf 16.30 tot 20.00 uur is de kerk geopend voor alle kunstliefhebbers/publiek. Zaterdag, zondag en maandag zijn de locaties van 11.30 tot 17.30 uur geopend. De Van Houtenkerk is de hoofdlocaties voor de geballoteerde kunstenaars, maar er zijn nog meer prachtige locaties waar kunst te vinden is. Zoals in de Theetuin, Brouwerij Wispe, de Synagoge, in de Raadzaal bij het museum en in meer dan 20 etalages in de binnenstad. Er vertrekt een bus vanaf het Grote Plein speciaal naar de extra locatie: het gebouw van Koninklijke Harmonie de Adelaar, waar de organisatie alle creatievelingen uit Weesp en omliggende gemeentes de gelegenheid heeft gegeven om hun prachtige creaties aan het publiek te tonen. Bij IJssalon Nelis zijn op tv schermen de kunstwerken uit groep 7 en 8 van de basisscholen te bewonderen. Het thema dit jaar is BIJEN. In de catalogus die u op alle locaties vindt, staat een overzicht van de

Locatie