Olifant 100x150 cm
Olifant 100x150 cm Foto: Britt Kleiberg

Expositie Magosja en Brit

zaterdag 27 mei 12:00 - 17:00

Van 6 mei tot en met 28 mei exposeren Magosja Turkawski en Britt Kleiberg bij Galerie Muiden. Magosja werkt intuïtief en uit dat met een eigen techniek in prachtige abstracte schilderijen waarvan een flink aantal wordt getoond. Britt schildert dieren met een verhaal op groot formaat. Ze stellen vaak mensen voor met hun eigen herkenbare persoonlijkheid en hun onderlinge relaties. Op zaterdag 6 mei vindt de doorlopende opening van de expositie plaats en op zondag 7 mei doet de galerie natuurlijk weer mee met Kunststad Muiden. Naast de expositie is ook een deel van de vaste collectie en ruimtelijk werk aanwezig. Galerie Muiden, Zeestraat 40A in Muiden is zaterdag en zondag geopend van 12 tot 17 uur.