Afbeelding
Foto: FamFam

FamFam in Hilversum!

zaterdag 27 mei 2023 12:00 t/m 14:00

Geef kinderspullen een nieuw leven: inleveren op Heuvellaan op 27/5

Op zaterdag 27 mei krijgen jullie de kans om baby- en kinderspullen die niet meer gebruikt worden een tweede leven te geven. Op die dag organiseert FamFam namelijk een inleveractie, waarbij jullie kwalitatieve kinderspullen kunnen inbrengen die vervolgens verkocht worden door FamFam.  

Heb je thuis nog mooie kinderkleding, speelgoed, kinderwagens ect waarvan de kwaliteit nog goed is en die niet meer gebruikt worden, breng ze in! Jij hoeft verder niets te doen en ontvangt de helft als het verkocht is.  

FamFam zal aanwezig zijn om de spullen te checken en in te nemen. Daarna fotograferen ze het en wordt het op www.famfam.nl/gooi geplaatst om te verkopen, zodat er iemand anders in de buurt weer plezier van kan hebben.   

Wanneer:

De inleveractie vindt plaats op zaterdag 27 mei van 12.00-14.00 uur. 

Waar:

Kantoor FamFam, Heuvellaan 50 in Hilversum 

Wat kan je inbrengen: 

Alles moet in ‘zo goed als nieuw’ staat zijn en het originele aankoopbedrag boven de €20,-  

- Baby- en kinderkleding 

- Speelgoed 

- Kinderwagens / buggy’s

- Stepjes en loopfietsen

- Stokke Tripp Trapp stoelen & accessoires 

Heb je vragen, kijk dan op de website www.famfam.nl/verkoopt of stuur een mail naar angela@famfam.nl

Locatie