Oude badhuis Hilversum
Oude badhuis Hilversum Foto: Bob Wijburg

fietstocht Gezondheid

zaterdag 27 mei 2023 10:00 t/m 16:30

Fietstocht langs herinneringen en huidige locaties gezondheidszorg in Hilversum. Fietsgilde ‘t Gooi rijdt zaterdag 27 mei de dagtocht Geschiedenis Gezondheidszorg in Hilversum, vertrek 10.00 van Kerkbrink Hilversum (Museum). Middels deze tocht ontdekt u Hilversum op een andere wijze, namelijk middels 25 plekken die een inzicht geven in het heden en verleden van de gezondheidszorg. Te beginnen bij herinneringen aan dokter van Hengel, komen we via Trompenberg en de Boomberg langs o.a. het oude badhuis, verzorgingshuizen, Zonnestraal en de nieuwe locatie van het TerGooi ziekenhuis. De kosten zijn drie euro per persoon. Voor een dagtocht dient u zelf zorg te dragen voor een lunchpakket. Voor meer informatie zie onze website www.fietsgilde.nl.

Locatie