Sportief wandelen.
Sportief wandelen. Foto: Pixabay.

Sportief Wandelen @ Tempo

zaterdag 27 mei 2023 21:00 tot dinsdag 29 augustus 0:00

Sportief Wandelen met Tempo! Sportief wandelen is 1,5 uur stevig wandelen in de buitenlucht, in groepsverband onder leiding van een ervaren trainer. Tijdens de training wordt sportief wandelen afgewisseld met oefeningen ter verbetering van algehele spierkracht, core-stability, lenigheid en coördinatie. Sportief wandelen is geen hardlopen, toch verbrand je met een uur stevig wandelen (5,5 km per uur) veel calorieën. Je traint alle spiergroepen en blijft blessurevrij. Je bent actief bezig in de buitenlucht, wat je weerstand en conditie goed zal doen. De trainingen zijn in de omgeving van Bussum en Naarden. Meer INFO: www.tempoav.nl (via menu:loopgroepen/Sportief Wandelen) elke zaterdagmorgen 9.00 tot 10.30 uur en woensdagavond 19.30-21.00 uur. Aanmelden: sportiefwandelen@avtempo.nl

Locatie