Sporthart lopers in actie tijdens de clinic
Sporthart lopers in actie tijdens de clinic Foto: Manuel Pohan

Refresh Clinic Hardlopen

zondag 28 mei 2023 0:00 tot zondag 18 juni 0:00

Refresh Clinic Hardlopen Even geen tijd, te druk met andere zaken, lastig om na een blessure of corona weer te beginnen, … Iedereen heeft zo zijn of haar eigen redenen waarom het sporten er even (of iets langer) niet van is gekomen. Daarom bieden we voor iedereen die het hardlopen weer wil gaan oppakken een laagdrempelige manier om weer lekker de conditie op te bouwen. Door middel van deze clinic, bestaande uit 8 lessen, kan iedereen weer op zijn of haar niveau komen. Bij de Refresh Clinic Hardlopen werken we gedurende 5 weken aan techniek en conditie. De trainingen duren 5 kwartier, inclusief warming up en cooling down. Voor deze reeks van 8 trainingen schaf je voor slechts 32 Euro een 10-strippenkaart aan: 8 strippen gebruik je voor de clinic en de overige 2 kun je vrij gebruiken, bijvoorbeeld na de 8 lessen of tussendoor. De trainingsmomenten zijn donderdagavond om 19.30 uur en zondagochtend om 10.00 uur. De eerste refresh training start op zondag 21 mei en de andere data zijn: 25 mei en 1, 4, 8, 11, 15 en 18 juni. Het mooie weer komt eraan, dus wat let je? Kom lekker hardlopen op het mooiste ‘sportterrein’ van Nederland: de Gooise natuur! Meer info en aanmelden: https://sporthartgooi.nl/go-running/

Locatie