Afbeelding
Foto: in bezit Maram Alsahali

Expositie fotos Maram Alsahali

dinsdag 30 mei 10:00 - 12:00

Maram Alsahali is afkomstig uit Jemen en  twee jaar geleden gevlucht voor de oorlogssituatie aldaar . Na een lang verblijf in  het AZC in Amersfoort  woont zij nu met haar gezin in een  woning   in Hilversum.  Zij  heeft microbiologie gestudeerd en daarin lesgegeven aan de universiteit van  Sanaa , de hoofdstad van Jemen. 

Zij kan in Nederland haar beroep niet uitoefenen en daarom heeft ze haar hobby fotografie opgepakt. In het AZC in Amersfoort fotografeerde ze medebewoners met als doel een beeld te geven van de diversiteit aldaar. In de Regenboogkerk zijn een aantal van haar fotos te zien. Haar werk wordt gekenmerkt  door elementen vanuit haar cultuur en een bijzondere lichtinval. 

Kom deze prachtige fotos bekijken  in de Regenboogkerk,  Nassaulaan 22 te Hilversum  dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur van 21 mei tot 20 augustus.  Voor informatie marjavantol@xs4all.nl                                   

Locatie