Gratis taxatiedag voor munten, bankbiljetten, goud, zilver en trading cards (oa. Pokémon) in Huizen 30 mei

dinsdag 30 mei 2023 11:00 tot 15:00

Gratis taxatiedag voor munten, bankbiljetten, goud, zilver en trading cards (oa. Pokémon) in Huizen 30 mei

Er liggen nog munten van pa op zolder. Zijn die oude sieraden in de keukenla nog iets waard? Dat album met Pokémonkaarten ligt er nu al een paar jaar, wegdoen of?….. Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, papiergeld, oud goud, zilver of verzamelkaarten. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe in samenwerking met de bibliotheek in Huizen een GRATIS TAXATIEDAG op dinsdag 30 mei. Wie deze dag zijn of haar verzameling of losse stukken deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 11.00 en 15.00 uur terecht in de bibliotheek Gooi+, Plein 2000-1 te Huizen. Kom langs en wie weet blijkt u eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

Voor meer inlichtingen 030-6063944.

Locatie