Badeendjes race

zaterdag 10 juni 2023 11:00 tot 16:00

De Badeendjesrace komt er weer aan!

Op zaterdag 10 juni 2023 in Naarden Vesting vanaf 12:00 uur.

Dan gaan er 3.000 badeendjes zwemmen tegenover het Arsenaal.

Welke eendjes gaan er als eersten door de finishlijn? Voor de 20 sneltste eendjes zijn er mooie prijzen. Iedereen kan meedoen aan de race door eendjes te “sponsoren”, voor € 5.00 per stuk, of € 20,00 voor vijf. Ze zijn nu al te koop via de QR code.

De race wordt gehouden in aanwezigheid van Ferry Weertman, onze Olympisch Kampioen open water zwemmen. De opbrengst wordt via Jeugdfonds Sport & Cultuur beschikbaar gesteld voor zwemlessen voor kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor zwemles. Er zijn nog steeds kinderen in Nederland die om die reden geen zwemdiploma A kunnen halen. De Gemeenten Gooise Meren en Almere hebben zich aangesloten bij het Jeugdfonds. Via een Intermediair kan men een aanvraag doen voor hulp bij de zwemlessen. Zie Badeendjesrace- naarden-vesting.nl. Het motto van de badeendjesrace van dit jaar:

OP DE BRES VOOR ZWEMLES

Verder is er live muziek, voor de kleintjes een leuke kleurplaatwedstrijd (kleurplaat inleveren tussen 12:00 en 13:00 bij de kraam van de Lions). Shantykoor Het Ruime Sop treedt op tussen ca 12.15 tot ca 13.30 uur. Dit gezellige evenement wordt georganiseerd door Lions clubs: Gooiland, Gooise Meren, Bussum Godelinde, Almere Host, Almere Veritas en Leoclub Almere, m.m.v. Brandweer, Reddingsbrigade, Vestingvaart en onze sponsors Print Imprimo en Bogaart Groen.

www.badeendjesrace-naarden-vesting.nl

Koop badeendjes voor het goede doel en maak kans op mooie prijzen!


Locatie