Moed houden met Annemiek Schrijver
Moed houden met Annemiek Schrijver Foto: Annemiek Schrijver

Moed houden in onzekere tijden - Annemiek Schrijver

zondag 11 juni 2023 10:30 tot 12:30

Af en toe hebben we moed nodig om nog vol te houden, speciaal nu: een tijd waarin zoveel veranderingen over ons heen komen. 

Op zondag 11 juni vindt er in de Witte Kerk een bijzondere viering plaats met als thema ‘Moed houden in onzekere tijden’. 

Schrijfster en presentatrice Annemiek Schrijver neemt ons deze zondagochtend mee op reis. Zij is onder andere bekend van het tv-programma ‘de Verwondering’ op de vroege zondagmorgen. 

Annemiek zal op haar ontwapenende wijze met enkele gasten uit de frontlinie van onze samenleving en ook met ons in gesprek gaan over onze twijfels en de moed om vol te houden. Hoe doe je dat? Wat en wie heb je daarbij nodig? 

Vanzelfsprekend zal daarbij aan de orde komen welke rol het geloofsleven en levensopvattingen daarbij spelen. De gesprekken worden afgewisseld met gebeden, muziek, aansprekende teksten uit de Bijbel, enkele liederen en momenten van stilte en reflectie.

De viering begint om 10.30 uur. Na afloop is er koffie en thee en kun je deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd om verder te praten met Annemiek en de geïnterviewden. 

 Neem in dat geval wat eten en drinken mee om samen te delen!

Als eindtijd kan je 12.30 uur aanhouden.

Heb je zin? Kom je dan verwonderen met Annemiek Schrijver!

Locatie: Witte Kerk - Koningin Wilhelminalaan 15, Naarden

Tijd: 10.30 - 12.30 uur

Organisatie: Werkgroep Inspiratie, Protestantse Gemeente Naarden

www.pkn-naarden.nl


Locatie