Jeugdtoernooi FC Weesp

zaterdag 3 juni 2023 tot 16:30

FC Weesp organiseert zaterdag 3 juni 2023 het Chris Blüm jeugdvoetbaltoernooi

FC Weesp organiseert  zaterdag 3 juni het jaarlijkse Chris Blüm jeugdvoetbaltoernooi voor jongeren Onder 8 jaar t/m jongeren Onder 12 jaar. FC Weesp is ontstaan uit de fusie van de drie FC Weesper voetbalverenigingen ADE, Rapiditas en The Victory en bestond op 22 mei 2023 20 jaar. Het toernooi is vernoemd naar Chris Blüm, de te vroeg overleden ‘architect’ en eerste voorzitter en van FC Weesp. Het verbinden van zijn naam aan dit jeugdtoernooi is passend: de toekomst van jeugdvoetbal in FC Weesp was voor Chris een van de redenen om aan de fusie te werken.

Aan het toernooi doen 96 teams met circa 900 deelnemers mee uit 33 verenigingen in 24 poules. Er is een ochtendtoernooi dat om 9.00 uur begint en een middagtoernooi dat om 13.30 start.

Publiek is van harte welkom om dit leuke toernooi dat vanaf 2013 bestaat te bezoeken. Het toernooi vindt plaats op alle velden van FC Weesp aan de Papelaan.


Locatie