Roeivereniging Weesp
Roeivereniging Weesp Foto: RV Weesp

Vlootschouw RV Weesp

zaterdag 3 juni 2023 tot 11:30

Roeivereniging Weesp bestaat 45 jaar en dat vieren we op zaterdag 3 juni. In de ochtend vindt er een heuse vlootschouw plaats. De vlootschouw is een eeuwenoude traditie uit de scheepvaart afgenomen door hooggeplaatste personen. De gehele vloot zal uitvaren richting ‘t Helletje om vervolgens terug te varen naar de vereniging op de Utrechtseweg 17. Op het vlot wordt door Seada van den Herik, voorzitter KNRB de vlootschouw afgenomen, door naar de voorbijgaande boten te groeten. Kom kijken! De roeiboten verzamelen zich rond half 11 voor ‘t Helletje. Daarna vertrekken de boten naar de vereniging. Goed zicht vanaf de Hoogstraat of grasveld tussen de molen de Vriendschap en de roeivereniging tussen half 11 en 11 uur.

Locatie