loopoefening
loopoefening Foto: TempoAV

Running Blind trainingen bij Tempo Atletiekvereniging op zondagmorgen 10-11 uur

zondag 4 juni 2023

Running Blind Tempo is voor atleten met een visuele beperking. Een enthousiast team van buddy’s en trainers biedt de atleten een gevarieerde training aan op de atletiekbaan van Tempo AV. Beweging is voor iedereen goed, maar van extra belang voor deze groep. Mensen die blind of slechtziend (en soms ook doof en/of slechthorend) zijn, kunnen in een isolement raken of last krijgen van depressieve gevoelens. Via Running Blind komen ze in contact met anderen, hebben ze afleiding en minstens zo belangrijk: ze werken aan hun uithoudingsvermogen en krijgen daardoor meer energie. Mensen met een visuele beperking die zin hebben om te komen hardlopen of mensen die zin hebben als trainer/buddy aan te sluiten kunnen vrijblijvend langs komen om kennis te maken en de sfeer te proeven. Dat kan op de zondagmorgen van 10.00 - 11.00 uur bij Tempo AV, Voormeulenweg 24 Bussum. Voor meer informatie mail naar: Runningblindtempo@avtempo.nl

Locatie