Trailrunners Sporthart 't Gooi in actie
Trailrunners Sporthart 't Gooi in actie Foto: Matt van der Poel

Trailrunning

zondag 4 juni 2023

Trailrunning is geschikt voor mensen die graag hardlopen, niet vies zijn van een uitdaging onderweg, en bovenal willen genieten van het sporten in de natuur. En waar kan dat beter dan in de Gooise bossen en op de Gooise heides? Bij Sporthart ‘t Gooi geven we Trailrunning lessen in Huizen, Laren, Blaricum, Bussum, Naarden en Hilversum. In principe kan iedereen zich aanmelden voor een training Trailrunning bij Sporthart ‘t Gooi. Dus ook jij bent welkom om mee te komen lopen! Tijdens Trailrunning focussen we echter niet op de tijd of afstand, maar meer op de uitdaging, de ervaring en het genieten van de omgeving. Het komt dan ook regelmatig voor dat we even stoppen om wat water te drinken en te genieten van het uitzicht. We rennen over smalle paadjes, zwoegen door het mulle zand, ontdekken de mooiste routes en zoeken natuurlijke hindernissen zoals steile heuvels en boomstronken om overheen te springen of te klimmen. Iedere keer is een nieuw avontuur. Ben jij op zoek naar uitdaging in je hardlooprondje? Meld je aan voor een training via www.sporthartgooi.nl Eerst proberen? Een proefles is altijd gratis.

Locatie