Afbeelding

Zondagochtend wandeling na verlies

zondag 4 juni 2023

Op de eerste zondag van de maand organiseert Miranda van den Eijnden van Artesia een boswandeling na verlies. De wandeling is voor iedereen die verlieservaring(en) door overlijden kent en hier aandacht aan wil geven. We willen lotgenoten met elkaar in contact brengen. Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en hoeven niet veel uit te leggen. Het doet deelnemers zichtbaar goed om te kunnen praten over hun verlies en over hoe zij proberen om hun leven te leven. Het lopen in de natuur heeft vaak een heilzame werking. Daarnaast kunnen de deelnemers terecht bij Miranda met hun verhaal en vragen. Zij is ervaringsdeskundige en werkt als verliesbegeleider. We komen om 10.00 uur bij elkaar bij Beeldentuin De Zanderij, Oude Meentweg 2 1243 JD in Hilversum. Er zijn daar voldoende parkeerplaatsen. Kosten voor deelname zijn € 10,00 (contant). We wandelen ongeveer een uur. Na afloop praten en drinken we nog wat bij De Zanderij (kosten zijn voor eigen rekening). Elke maand verweven we een thema in de wandeling. Graag vooraf aanmelden, als je mee wilt lopen bij info@praktijkartesia.nl of 06-23 66 56 87.

Locatie