Oldstars sport Tempo
Oldstars sport Tempo Foto: Tempo AV tom Veldman

Oldstars Sport Tempo

woensdag 7 juni 2023

Oldstars Sport Tempo. OldStars Sport is een volwaardig beweegprogramma voor de 55+-er. Het programma is zorgvuldig afgestemd met fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers. Elke woensdagochtend van 09.45 uur tot 11.00 uur met koffie of thee na afloop. Tempo heeft ervaren trainers die je graag begeleiden en van advies voorzien. Tempo biedt het programma in een veilige omgeving aan op het Sportpark Zuid. (Kantine, kleedkamers en wc’s zijn aanwezig). De koffie en thee is gratis. Wil jij op een laagdrempelige manier je conditie verbeteren? Kom dan een keertje kijken bij Tempo Atletiek Vereniging aan de Voormeulenweg 24C te Bussum. Elke woensdagmorgen om 9.45 uur. Je kunt altijd een keertje meedoen en kijken of het wat voor je is. Meer informatie of contact? Kijk op www.oldstarstempo.nl

Locatie