Toegangkelijk Laren
Toegangkelijk Laren Foto: Toegangkelijk Laren

Toegankelijk Laren

woensdag 7 juni 2023

Heb je vragen omtrent het toegankelijk maken van Laren of wil je melding maken van een obstakel en weet je niet hoe je dat moet doen? Kom dan langs bij het inloopspreekuur van Toegankelijk Laren. Het Toegankelijkheidsteam Laren wil inwoners bewust maken van wat obstakels zijn en welke gevaren deze kunnen veroorzaken. Elk obstakel kan een gevaar opleveren voor de passant. Bij obstakels kan je denken aan: ongelijke trottoirs, containers midden op de stoep, overhangend groen, uitstallingen van winkels, foutgeparkeerde auto’s, verbouwingsafval, etc. Wat een obstakel voor iemand kan betekenen, besef je pas wanneer je zelf ergens niet goed langs kunt. Echt niet alleen mensen met hulpmiddelen ondervinden hinder. Ook ouderen, voetgangers met kinderwagens of buggy’s en kleine kinderen moeten zich veilig kunnen verplaatsen op het trottoir. Iedere eerste maandag van de maand houden wij een gratis inloopspreekuur in de bibliotheek Laren. U bent van harte welkom!

Locatie