Yoga
Yoga Foto: Colin Davis

Yoga bij Viore

woensdag 7 juni 2023 10:18 tot zondag 31 december 0:00

Elke woensdag wordt er Yoga bij ziekte en herstel gegeven bij Viore. Bedoeld voor mensen die leven met kanker. Deze yoga is ook voor mensen die van dichtbij het leven met kanker meemaken, zoals naasten en nabestaanden. Yoga geeft je de mogelijkheid om op moeilijke momenten ondersteuning te ervaren. Uit onderzoek is gebleken dat regelmatig bewegen goed is voor iedereen, en ook voor mensen die behandelingen (hebben) ondergaan) tegen kanker. De confrontatie met kanker kan angst, vermoeidheid, boosheid en onzekerheid veroorzaken. Yoga kan je helpen rustiger te slapen, angst los te laten, leren om te gaan met stress, meer energie en kracht op te bouwen en weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. De rustgevende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen worden aangepast aan je mogelijkheden. Kosten per les €6,-. Je kunt hiervoor een activiteitenkaart kopen (via pinbetaling bij Viore). Voor meer informatie:aanmelden@viore.org of bel naar 035 683 46 20.

Locatie