The Golden Oldies Inclusie dansgroep
The Golden Oldies Inclusie dansgroep Foto: Yvonne van Roomen

Golden Oldies dansles

maandag 18 september 2023 19:00 tot maandag 18 december 0:00

In het wijkcentrum het Holleblok, Holleblok 2 te Huizen is er op de maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur een Golden Oldies Inclusie dansles. Inclusie houdt in dat iedereen mee kan doen. Op een stoel of in een rolstoel of staand. Makkelijk om mee te doen, want plezier en sociaal contact staan voor op. De dansgroep treedt op in woonzorgcentra en bij evenementen, zoals Koningsdag. Deze optredens zijn vrijblijvend om aan mee te doen. Gewoon alleen de les volgen kan ook. U bent van harte welkom voor een gratis proefles. Onze docente Froukje van ’t Hoff heet jullie van harte welkom. Voor meer informatie bel: 06-34110723.

Locatie