Afbeelding
Foto: Bron: AV Zuidwal

Hardloopcursus AV Zuidwal

maandag 18 september 2023

Atletiekvereniging Zuidwal organiseert twee keer per jaar een hardloopcursus voor starters en gevorderde hardlopers: in het voorjaar en najaar.

Je kunt je nu melden voor de Lidl Wolfskamerloopeditie, die start op maandag 4 september 2023. De eindloop is de Wolfskamerloop op zondag 29 oktober 2023! Starters lopen hier 5 km, gevorderden kunnen kiezen tussen de 5 of 10 km.

De kosten bedragen 49,50 EUR. Dit is inclusief een hardloopshirt, deelname aan de Wolfskamerloop en de verplichte verzekering bij de Atletiekunie.

Wil je beginnen met hardlopen, maar heb je nog geen ervaring? Wij helpen je de eerste stappen te zetten en bouwen in een rustig, maar verantwoord trainingsprogramma op naar je eerste 5 kilometer.

Loop je al enige tijd, maar ben je toe aan meer professionele ondersteuning, wil je je persoonlijke tijden verbeteren, of je looptechniek verbeteren? Onze professionele trainers helpen je om je persoonlijke doelstellingen te behalen.

Afhankelijk van conditie en loopervaring, vormen we verschillende groepen, die door verschillende trainers worden begeleid. We hanteren een maximum aantal deelnemers per cursus, waardoor we de groepen niet te groot maken, en er veel persoonlijke aandacht kan zijn. 

Wat kun je van ons verwachten?

- 2 trainingen per week op de atletiekbaan of een buitenlocatie, op maandag en woensdag van 19:30-20:45 uur.

- Alle trainingen worden verzorgd door professionele hardlooptrainers, die hun opleiding hebben gevolgd bij de Atletiekunie

- Starters volgen een trainingsprogramma, met iedere week een nieuwe uitdaging, maar met het doel om aan het einde van de cursus een duurloop van 30 minuten te kunnen lopen (ca. 5 km)

- Voor de gevorderde hardlopers wordt een trainingsschema op maat gemaakt, afhankelijk van conditie en loopervaring

- 1 optionele ‘huiswerk’ trainingVeel aandacht aan looptechniek en rompstabiliteit (core stability)

- Toegang tot de Whatsapp groep

- Een afsluitende prestatieloop

AV Zuidwal is een sportieve en sociale vereniging waar iedereen op zijn of haar niveau, alle facetten van atletiek kan beoefenen. Op een veilige manier, onder begeleiding van professionele trainers.

Schrijf hier in: https://www.avzuidwal.nl/index.php?page=485&sid=9

Wil je meer informatie, stuur dan een mail hardloopclinics@avzuidwal.nl

Locatie