Basisvorming Muziek
Basisvorming Muziek Foto: De Gooische Muziekschool

Peuter & Kleuter muziek

maandag 18 september 2023 tot vrijdag 22 september 15:25

Muziek maakt slim en jong geleerd is oud gedaan. Twee goede redenen om op jonge leeftijd te starten met het maken van muziek! De Gooische Muziekschool biedt in de hele regio (Bussum, Laren, Huizen, Weesp) muzieklessen voor peuters (met ouder), kleuters, kinderen groep 3 tot en met 7 van de basisschool. Cursussen waarbij je samen met andere kinderen je muzikaliteit ontwikkeld, je gehoor traint, noten leert lezen en je een goede basis hebt om later een instrument te gaan bespelen, deel te nemen aan een koor of theaterlessen te volgen. Alle cursussen hebben een of meerdere kennismakingslessen en starten in de week van 18 september. Instromen is mogelijk tot de herfstvakantie. Kijk op www.degooischemuziekschool.nl of bel naar 035-6936596

Locatie