Inloop spreekuur

dinsdag 19 september 2023 tot 15:00

Wij de ambassadeurs van Senior Web zijn vanaf 19 september weer iedere 3e dinsdag van de maand aanwezig met ons inloopspreekuur. Dit vind plaats in de Bibliotheek Naarden/de Plataan Centrum Majoor Kamp in Naarden. U bent van harte welkom met u vragen betreffende u Mobiel, IPhone, Tablet, iPad, laptop, of computer. Neem a.u.b. u gegevens mee, zonder wachtwoorden kunnen wij ook niet inloggen. Wij gaan hier secuur mee om. Ook hebben wij iedere 1e dinsdag van de maand een Thema ochtend. Wij bespreken dan de onderwerpen die wat beter uitgelegd dienen te worden. Tevens meld ik u dat wij ook iedere vrijdagmorgen inloopspreekuur in de Bibliotheek in Bussum hebben. Dit spreekuur is van 10 uur tot 12 uur. Lidmaatschap is niet nodig er is een vrije inloop. Graag tot ziens, Ambassadeurs Seniorweb

Locatie