Peuter in actie bij peutergym
Peuter in actie bij peutergym Foto: Gooise Meren Beweegt

Peutergym in Bussum

dinsdag 19 september 2023

Heb jij een peuter (1,5 tot 4 jaar) in huis? Kom dan met je zoon of dochter naar de peutergym in Bussum of Muiden onder leiding van Buurtsportcoach Isabelle. Buurtsportcoach Isabelle: “De peutergym is een ideale manier voor jouw kind om op een speelse manier kennis te maken met bewegen en samen spelen met andere kindjes. In de les hebben we verschillende onderdelen zoals hobbelbanen, liaan slingeren, klimmen in het klimrek, spelen met de bal en nog veel meer!” Wanneer: Iedere dinsdagochtend van 10.30 tot 11.15 uur Waar: Gymzaal Sportcentrum De Zandzee (achterste kleedkamer) - Struikheiweg 14, 1406 TK in Bussum Kosten: €4,- per les Meer informatie en/of aanmelden Je kunt je kindje aanmelden door een mail te sturen naar Buurtsportcoach Isabelle in ’t Zandt: i.intzandt@gmbeweegt.nl. Natuurlijk kan je ook bij haar terecht voor al je vragen over de peutergym.

Locatie