Bij het 25-jarig bestaan van zakelijk vrouwennetwerk Entre Femmes-Gooi, ontwiep een van onze leden dit feestlogo.
Bij het 25-jarig bestaan van zakelijk vrouwennetwerk Entre Femmes-Gooi, ontwiep een van onze leden dit feestlogo. Foto: Entre Femmes-Gooi

Entre Femmes-Gooi 25 jaar

woensdag 20 september 2023 tot 22:30

Op 20 september 2023 viert ondernemersnetwerk Entre Femmes-Gooi haar 25-jarig bestaan met een feestelijke bijeenkomst in Het Theater in Blaricum. Het belooft een feestelijke avond te worden die in het teken staat van ontmoeten, verbinden, samen eten, muziek en vrouwelijk ondernemerschap. De avond wordt geopend door Barbara de Reijke, burgemeester van Blaricum.

Naast de actieve leden van Entre Femmes staan de deuren ook wijd open voor onze oud-leden en alle vrouwelijke ondernemers die in contact willen komen met andere vrouwelijke ondernemers en een leuke avond willen beleven. 

De avond start met een interactieve workshop waarin deelnemers op een leuke en luchtige manier ervaringen delen en leren van elkaars ondernemerschap. De workshop wordt geleid door Charlot Van Stigt Thans van ‘Makes your day’. Vervolgens staat een optreden van cabaretier Ilse Bakker op het programma. Ze is finalist van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en geeft met haar bruisende humor een vermakelijke inkijk in haar “Onbewust verwachtte ik”.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen jullie genieten van heerlijke pianomuziek terwijl jullie smullen van een verrukkelijk Frans buffet!

Het belooft een waardevolle ervaring te worden waarbij we samen groeien en ons verbinden. Wil je dit bijzondere evenement niet missen? Reserveer dan snel je plek via entrefemmes-gooi.nl/jubileum-25jaar/ vóór maandag 11 september. En vergeet niet om je vrienden en collega-ondernemers uit te nodigen om samen van deze onvergetelijke avond te genieten.

Locatie