Pilates voor Starters bij Pilates in Movement Weesp
Pilates voor Starters bij Pilates in Movement Weesp Foto: Pilates in Movement

Gratis Pilates proefles

woensdag 20 september 2023

Van harte welkom om een gratis Pilates proefles te komen doen bij Pilates in Movement. Deze les, ‘Pilates voor Starters’ geeft een ultieme kans om uit te proberen wat Pilates voor jou kan betekenen. 

De nadruk ligt op kracht en balans (core-stability) en flexibiliteit. Pilates is de ideale warkout voor een gestroomlijnd uiterlijk met soepele en sterke spieren. Het voorkomt rugklachten en geeft een mooie krachtige houding. Pilates in Movement Weesp start woensdag 13 september om 10.00 met deze extra nieuwe les op het rooster. Op onze website www.pilatesinmovement.nl is veel informatie te vinden. Bellen mag ook op nr: 06 24776535

Locatie