LGFB
LGFB Foto: Bart Versteeg

Look Good Feel Better

donderdag 21 september 2023 tot 12:00

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook je uiterlijk verandert, kan dat invloed hebben op je zelfvertrouwen. Stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen. In meer dan 70 ziekenhuizen geven teams van beautyprofessionals workshops, informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Vrouwen die geweest zijn waarderen de workshop gemiddeld met een 9. In Hilversum maakt de stichting Look Good Feel Better voor deze workshop gebruik van een van de ruimtes bij Viore. Je kunt je voor deze workshops aanmelden via aanmelden@viore.org. Of bel: 035 685 3532. Je kunt je ook aanmelden via www.viore.org.

Locatie