Theater Terra - De kleine zeemeermin
Theater Terra - De kleine zeemeermin Foto: Boy Hazes

Theater Terra

woensdag 3 januari 2024 14:00 tot 15:00

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin in deze mini-musical.

Het Zeepaardje is een verjaardagsfeestje aan het voorbereiden voor de zestiende verjaardag van zeemeermin Raana. Want vorig jaar, toen die voor het eerst boven water mocht kijken, is dat helemaal in de vissoep gelopen. Tijdens de voorbereidingen neemt het Zeepaardje ons mee in het bekende verhaal van toen....

De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen.

Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals.

Bekend zijn bijvoorbeeld Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou, Peter Pan en Rapunzel.

Locatie