Film Zomervacht
Film Zomervacht Foto: Filmdepot

Film Zomervacht

donderdag 4 januari 2024 20:00 tot 22:00

Coming of agefilm met een spannende cast

De dertienjarige Brian woont met zijn vader in een afgetrapte caravan op een sloopterrein. Door omstandigheden komt zijn oudere ernstig gehandicapte broer Lucien daar in de zomervakantie bij. En Brian moet voor hem zorgen, want pa is overdag altijd weg voor klusjes.

Brian weet in het begin niet wat hij ermee aan moet. Langzamerhand groeit er toch een band tussen de broers. Lucien die altijd zijn dagen sleet in een inrichting heeft nu een speelmaatje. En de eenzame Brian heeft eindelijk iemand om zijn belevenissen te delen.

Jaartal: 2023

Genre: drama

Lengte: 86 min.

Land: Nederland

Gesproken taal: Nederlands

Cast: Micha Hulshof, Jarne Heylen, Joël in ‘t Veld

Regisseur: Joren Molter

Locatie