Ook bij mist is het prachtig op de hei!
Ook bij mist is het prachtig op de hei! Foto: eigen foto

Fitwalk !

maandag 12 februari 2024 9:30 tot zaterdag 26 oktober 12:15

Iedere maandag vanaf theehuis ‘t Bluk in Laren gaan we de mooie Zuiderheide op voor een sportieve wandeling met verschillende oefeningen gericht op het verbeteren van balans, coördinatie, kracht en conditie. Duur 1 uur en 15 min. Kosten 70 euro voor 10 lessen, losse les 8 euro. 

Starttijd:  11.00 uur en 13.00 uur.

Deze lessen zijn ideaal voor iedereen die wil investeren in een gezonde toekomst, die langer in staat wil blijven om de activiteiten te doen waarvan ze houden, en die essentiële vaardigheden wil behouden.

Onze hartelijke en gezellige groep bestaat uit mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder. Na afloop vinden we het gezellig om samen een  kopje koffie te drinken bij ‘t Bluk, ook als het een keer niet lukt om mee te wandelen.

Een keertje meewandelen? Voor aanmeldingen en meer informatie kun je contact opnemen met Simone op 06- 38 30 -1745.

Laten we samen de kracht van beweging ervaren en genieten van de prachtige Zuiderheide!

Locatie