Speelochtend De Speeltrein

maandag 12 februari 2024 10:00 tot maandag 23 december 22:25

Speelochtend De Speeltrein. Verzorgd door Speel-o-theek ‘t Gooi en Versa Welzijn

Elke maandagochtend (in de schoolvakanties is er geen Speeltrein speelochtend!)

Entree: € 2,- inclusief limonade & koffie

Spelen is leren

Speelplezier ondersteunt de ontwikkeling van sociale vaardigheden en de motorische en verstandelijke ontwikkeling van kinderen. Door te spelen onderzoeken ze de wereld om zich heen en worden ze steeds opnieuw gestimuleerd hun onderzoek voort te zetten. Ouders kunnen veel over hun kinderen te weten komen door naar hun spel te kijken.

De Speeltrein, voor kinderen van 2 tot 4 jaar voor wie nog geen plaats is op de peuterspeelzaal, ondersteunt deze belangrijke functies van spelend leren. Tijdens deze gezellige ochtenden wordt in de bibliotheek ook voorgelezen door een bibliotheekmedewerker, te midden van de mooie kleuter- en peuterboeken, en maken kinderen en hun ouders/opvoeders spelenderwijs kennis met de mogelijkheden van de bibliotheek.

De Speeltrein is een initiatief van Versa Welzijn, de Speel-o-theek en de Bibliotheek Gooi+.

Locatie