Afbeelding
Foto: Monnikenberg

Wandeling met Viore

maandag 12 februari 2024 10:00 tot 12:00

Eens in de maand, op de tweede maandag, kun je meewandelen met een vrijwilliger van Viore. Uit onderzoek is gebleken dat regelmatig bewegen goed is voor iedereen, ook als je wordt of bent behandeld tegen kanker. Het wandelen kan zorgen voor het verminderen van stress en onzekerheid en kan de veerkracht vergroten. De natuur werkt daarbij rustgevend en ontspannend. Door te bewegen wordt de fysieke en mentale weerbaarheid vergroot, wat de kwaliteit van leven positief beïnvloedt.

Er wordt elke maand op een andere plek verzameld, om 10.15 uur. Wil je meerijden vanaf Viore? Laat het ons even weten. Vanaf daar vertrekken we om 10.00 uur. Af en toe wordt de wandeling begeleid door gidsen van het Goois Natuurreservaat. Ruim van tevoren kun je de relevante informatie hier vinden. Na afloop kun je altijd bij Viore terecht voor koffie en thee, en voor wie wil een kop soep.

Locatie